Ta en ekologisk semester i London

Ta en ekologisk semester i London

London passar utmärkt att besöka om du vill ha en ekologisk semester. Här är det nämligen superhett med allt som är ekologiskt. Boka in dig på ett bed and breakfast som serverar ekologisk frukost eller ta ett par nätter på ett hotell som satsar på ett ekologiskt utbud och du hittar dem enklast på www.hotellcentralalondon.se.

Ställen att se i London

När det gäller utbudet av ekologiska sevärdheter så kan du hitta en perfekt plats mitt i centrala London. Här finns nämligen Garden museum som en grön oas mitt i staden. I norra London hittar du ett annat grönt ställe nämligen Hampstead Heath som ger en härlig bykänsla. I Sydvästra London finns det växthus, blommor, restauranger och caféer på ett 150 hektar stort grönområde. Denna plats finns med på Unescos världsarvslista.

Om du vill unna dig en stunds avkoppling i ekologisk anda så ska du besöka ett ekologiskt spa i SoHo. Här används enbart ekologiska produkter bland annat essentiella oljor.

Äta ekologiskt

Det finns många ställen som erbjuder ekologiskt på menyn. Om du vill testa ett gott afternoon tea som ska du besöka Daylesford. Detta är ett lantligt café och allt som serveras kommer från en stor bondgård i dess närhet. Daylesford finns i Notting Hill och i Pimlico.

Ekofika kan njutas på flera platser i London på Le Pain. Detta är en kedja som startades i Belgien och finns över hela världen.

Det finns även en ekologisk pub för dig som vill ha en stadigare bit mat. Duke of Cambridge är Storbritanniens enda certifierade ekologiska pub. Här är det många besökare, både kändisar och vanligt folk. Bland annat kan du om du har tur stöta på Keira Knightley och Orlando Bloom då detta är deras favoritställe. Allt som serveras på denna pub är ekologiskt, hembakat och hemgjort.

Köp egen ekologisk mat

För en person som tänker ekologiskt och vill handla sådana varor finns Whole Food Market. Denna kedja finns i både Storbritannien och USA. I denna butik är allt ekologiskt, naturligt och fairtrade. Såväl mat och dryck som hudvård, rengöringsmedel och mycket annat.

Kommentar på detta inlägg

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *